NYHETER

Informasjon til våre sesonggjester.

Vi har startet prosessen med utsendelse av brev til sesonggjester som blir berørt av endringene på campingplassen i høst. Vi regner med at de siste brevene til berørte sesonggjester, er sendt fra oss innen 02.09.2021.

 

Start sesong 2021

Vi åpner i dag som planlagt. Vi gleder oss til en ny sesong.
Larvik Kommune har pr. nå ikke forlenget sine anbefaler om stengte sanitæranlegg, så disse åpnes som planlagt. Hvis det kommer nye forskrifter eller anbefalinger fra Larvik kommune eller offentlige myndigheter som påvirker driften på camping plassen, vil vi informere om dette på hjemmesiden og vår Facebook side.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å holde seg oppdatert og følge nasjonale råd, forskrifter og føringer både nasjonalt og lokalt knyttet til Korona situasjonen.
Oppdatert informasjon om Korona fra Larvik Kommune finner du på Larvik kommune sin hjemmeside. Larvik Kommune er på særlig høyt tiltaksnivå (5A). Det vil si at de har strengere tiltak en de nasjonale. Vi anbefaler bruk av munnbind på alle steder der det ikke er mulig å holde to meters avstand f. eks. sanitæranleggenes fellesareal.

Vi vil minne dere om Smittevernreglene.
Smittevernregler for KNA Oddane Sand Camping:
Vi ber alle gjestene våre følge disse reglene under opphold på campingen.

Er du syk eller har symptomer – ikke kom til campingplassen. Gjelder også mild forkjølelsessymptomer.
– Får noen i din campingenhet symptomer – reis tilbake til hjemkommunen.
– Bruk egne toalett i campingvognene i størst mulig grad.
– Husk ekstra fokus på håndhygiene, vask godt med såpe og bruk Antibac.
– Hold anbefalt avstand til andre – minimum 1 meter.
– Ved tømmeplassen skal det kun være én person om gangen, hold minst 2 meter avstand – husk håndvask og bruk Antibac. Vi anbefaler bruk av engangshansker.

Personalet vil ha kontakt med mange mennesker og bør derfor beskyttes så langt som mulig, samt sikres fysisk avstand fra gjestene, vi ber om dette blir respektert. Kravet om 1 meter avstand gjelder.

I resepsjonen skal det brukes munnbind!