NYHETER

Lørdag 1 juni.
Velkommen til konsert med Ole Ivars på KNA Oddane Sand Camping lørdag 1. juni!
TV-programmet «Alt for Norge» på TVNorge tar turen til KNA Oddane Sand Camping for å lage et program om norsk campingliv, og da har vi selvsagt invitert kongene av campingplassen – selveste OLE IVARS!
Dette blir en fest med kjent og kjær musikk og dans, og rare og morsomme norskamerikanere. Vi håper så mange som mulig har lyst til å bli med oss på festen! ?
Konsertstart er ca. klokken 19:00, og billettene koster kr. 100,- Billetter får du kjøpt i resepsjonen på KNA Oddane Sand Camping.
Sesonggjester på KNA Oddane Sand Camping kan hente 2 gratis billetter i resepsjonen pr. sesongplass, til eget bruk.
Åpningstider i resepsjonen alle dager kl. 10-18. Fredager kl. 10-21
Vi gjør oppmerksom på at denne konserten er en del av opptaket til en episode av tv-serien «Alt for Norge» som vises på TVNorge.
Vi gleder oss, og håper å se deg der! ?

Online booking
Nytt av året. Hyttene kan nå bookes online. Se link under Utleiehytter Oddane Sand.

Kildesortering og kortsystem
Vi har nå gravd ned kildesorterings conteinere. De er delt inn slik: matavfall, glass/metall, papir/papp og restavfall. Matavfallsposer kan hentes i resepsjonen.

Vi har nå satt i drift kortsystem på dusj og vaskemaskiner. Kortene eller armbåndene må en ha som adgandskontroll for å komme inn på dusj/vaskemaskin rommene. Disse fås utlevert i vakta mot kroner 50,- i pant. En kan så laste inn valgfritt beløp for betaling av dusjing eller vaskemaskiner/tørketrommler

Systemet er levert av Låsesmeden Larvik AS.

Dørautomatikk
Det er montert dørautomatikk på Hc wc og dusjer på øvre servicebygg. Det er montert bryter på innsiden og utsiden av Hc wc rommene. Disse er nå i drift. Dusjer Hc og dusjrommene blir det kortlesere på. For å benytte disse må en ha dusjkort. Dette er nå i drift. Husk at dørene på Hc wc og dusj fortsatt må låses manuelt med vrider. Bryter på utsiden vil da ikke virke.