NYHETER

Sesongavslutning 2020.

Sesongslutt 2020 er 11. oktober

Gode nyheter til våre gjester.

KNA Oddane Sand Camping åpner alle dager for alle gjester fra 14 mai og toalettanleggene vil være tilgjengelig.

Kommunestyret i Larvik Kommune har enstemmig i dag vedtatt å følge rådmannens beslutning. Det vil si at kommunen opphever forskriften som ble innført 23 april.

Dusjrommene vil imidlertid holdes stengt til mandag 18 mai. Oppvaskkummer, vaskemaskiner og stellerom holdes dessverre stengt inntil videre av smitteverns hensyn.

KNA har siden koronautbruddet jobbet tett sammen med både Larvik Campingplass Forening og lokale myndigheter for å finne gode løsninger rundt årets sesong.

Vi vil minne dere om Smittevernreglene.
Smittevernregler for KNA Oddane Sand Camping:
(Vi ber alle gjestene våre følge disse reglene under opphold på campingen.)
– Er du syk eller har symptomer – ikke kom til plassen. Gjelder også milde forkjølelsessymptomer.
– Får noen i din campingenhet symptomer – reis tilbake til hjemkommunen.
– Bruk egne toalett i campingvognene i størst mulig grad.
– Husk ekstra fokus på håndhygiene, vask godt med såpe.
– Hold anbefalt avstand til andre – minimum 1 meter.
– Ved tømmeplassen skal det kun være én person om gangen, hold minst 2 meter avstand – husk håndvask og bruk antibac.
– Vi oppfordrer alle til å laste ned smitteappen “smittestopp”

Info og smittevernregler for KNA Oddane Sand Camping!

Minner om at vi åpner campingplassen fredag 1. mai kl. 16.00 frem til søndag 3. mai kl. 20.00 Det er dessverre ikke mulig å komme før kl. 16.00 fredag 1. mai.

Viktig at våre sesonggjester som kommer har adgangskortet for 2020 synlig i frontruten.

Ønsker dere kontakt med resepsjonen i helgen, vennligst kontakt oss på telefon: 33188270

Smittevernregler for KNA Oddane Sand Camping: (Vi ber alle gjestene våre følge disse reglene under opphold på campingen.)

– Er du syk eller har symptomer – ikke kom til plassen. Gjelder også milde forkjølelsessymptomer.

– Får noen i din campingenhet symptomer – reis tilbake til hjemkommunen.

– Bruk egne toalett i campingvognene.

– Husk ekstra fokus på håndhygiene, vask godt med såpe.

– Hold anbefalt avstand til andre – minimum 2 meter.

– Unngå forsamlinger: Det skal ikke være flere enn 5 mennesker samlet i en gruppe, og disse skal holde 2 meter mellom seg. Legg gjerne gåturen ut av campingområdet, og til stier/ områder med færre folk.

– Ved tømmeplassen skal det kun være én person om gangen, hold 2 meter avstand – husk håndvask og bruk antibac.

– Vi oppfordrer alle til å laste ned smitteappen “smittestopp”.

Hensikten med de ekstra tiltakene og reglene er å minske faren for smitte og dermed også belastningen på det lokale helsevesen.

 

KNA Oddane Sand Camping åpner i helgene fra 1. mai

Larvik kommune har nå myket opp forskriften om stenging av campingplasser som ble innført 25. mars. Dette betyr at KNA Oddane Sand fra og med fredag 1. mai vil være åpent i helgene, det vil si fra fredag ettermiddag klokken 16:00 til søndag kveld klokken 20:00. Campingen har ikke anledningen til å holde åpent på helligdager som faller utenom dette. Det vil heller ikke være mulig å gjennomføre dagsbesøk utenom disse tidspunktene fra 1. mai.

Merk at campingen inntil videre kun vil være åpen for gjester med sesongplasser som har eget sanitæranlegg, enten i form av innlagt kloakk eller tett tank. Campingens hytter vil også åpnes for bruk. Av smittehensyn vil ikke sanitærbyggene åpnes før tidligst 10. juni, men det vil være adgang til campingens tømmestasjon for kloakk. Strøm og vann vil stå på kontinuerlig fra og med 1. mai.

KNA har siden koronautbruddet jobbet tett sammen med både Larvik Campingplassforening og lokale myndigheter for å finne gode løsninger rundt årets sesongåpning. Dette arbeidet fortsetter i kommende uker, og vi håper at campingen kan holde åpent alle dager for alle gjester fra og med 10. juni.

I mellomtiden beklager vi igjen at årets sesongåpning blir senere enn planlagt, og ønsker samtidig å informere om at campingen i år vil holde åpent helt frem til søndag 11. oktober.

Saken oppdateres fortløpende.

 

Eldre saker:

Lørdag 1 juni.
Velkommen til konsert med Ole Ivars på KNA Oddane Sand Camping lørdag 1. juni!
TV-programmet «Alt for Norge» på TVNorge tar turen til KNA Oddane Sand Camping for å lage et program om norsk campingliv, og da har vi selvsagt invitert kongene av campingplassen – selveste OLE IVARS!
Dette blir en fest med kjent og kjær musikk og dans, og rare og morsomme norskamerikanere. Vi håper så mange som mulig har lyst til å bli med oss på festen! ?
Konsertstart er ca. klokken 19:00, og billettene koster kr. 100,- Billetter får du kjøpt i resepsjonen på KNA Oddane Sand Camping.
Sesonggjester på KNA Oddane Sand Camping kan hente 2 gratis billetter i resepsjonen pr. sesongplass, til eget bruk.
Åpningstider i resepsjonen alle dager kl. 10-18. Fredager kl. 10-21
Vi gjør oppmerksom på at denne konserten er en del av opptaket til en episode av tv-serien «Alt for Norge» som vises på TVNorge.
Vi gleder oss, og håper å se deg der! ?

Online booking
Nytt av året. Hyttene kan nå bookes online. Se link under Utleiehytter Oddane Sand.

Kildesortering og kortsystem
Vi har nå gravd ned kildesorterings conteinere. De er delt inn slik: matavfall, glass/metall, papir/papp og restavfall. Matavfallsposer kan hentes i resepsjonen.

Vi har nå satt i drift kortsystem på dusj og vaskemaskiner. Kortene eller armbåndene må en ha som adgandskontroll for å komme inn på dusj/vaskemaskin rommene. Disse fås utlevert i vakta mot kroner 50,- i pant. En kan så laste inn valgfritt beløp for betaling av dusjing eller vaskemaskiner/tørketrommler

Systemet er levert av Låsesmeden Larvik AS.

Dørautomatikk
Det er montert dørautomatikk på Hc wc og dusjer på øvre servicebygg. Det er montert bryter på innsiden og utsiden av Hc wc rommene. Disse er nå i drift. Dusjer Hc og dusjrommene blir det kortlesere på. For å benytte disse må en ha dusjkort. Dette er nå i drift. Husk at dørene på Hc wc og dusj fortsatt må låses manuelt med vrider. Bryter på utsiden vil da ikke virke.